Vastuullisia makupaloja ja tiedostavia ravintoloita Tikkurilassa!

Lauantaina 29.4. Dixin kävijöillä on mahdollisuus helliä makunystyröitään, kun tikkurilalaiset La Pasteria Italiana ja Kahvi Charlotta sekä pientuottajat tarjoavat vastuullisen ruoan ja kahvin maistiaisia klo 13-15!

Maistatustilaisuus on jatkoa vastuullisen ruoan työpajalle, jonka Ilmastokatu-hanke järjesti Tikkurilan ravintoloille ja kahviloille maaliskuussa 2017. Sustainable Meal -työpajassa ravintolat pääsivät maistelemaan ja kehittämään vastuullisia aterioita ja saivat kattavan tietopaketin ruoan vastuullisuudesta. Ravintoloille annettiin myös mahdollisuus selvittää miten vastuullisen annoksen voi helposti muokata nykyisen ruokalistan pohjalta. Sustainable meal -tarralla merkittyjä vastuullisia annoksia voi bongata lähitulevaisuudessa La Pasteria Italianan ruokalistalta!

Nyt myös asukkailla on tilaisuus tutustua vastuulliseen ruokaan ja helliä makunystyröitään, kun työpajaan osallistuneet italialainen ravintola La Pasteria Italiana ja kahvila Kahvi Charlotta sekä pientuottajat tarjoavat pieniä makupaloja vastuullisesta ruoasta ja kahvista!

Järjestäjinä Vantaan Ilmastokatu ja Sustainable Meal. Tilaisuus on osa Dixin laajennusosan avajaisten ohjelmaa. Lämpimästi tervetuloa!

Aika:  Lauantai 29.4. klo 13-15

Paikka: Kauppakeskus Dixi (Ratatie 11), 3 krs., Kaivokukan vieressä