Vastuullista ruokaa ja viisasta liikkumista Dixin vihreässä viikonlopussa 24.-26.3.

Vihrea-viikonloppu-kuva

Tikkurilan kauppakeskus Dixissä Vantaan Ilmastokadulla vietetään Vihreää viikonloppua perjantaista sunnuntaihin 24.–26.3. Luvassa on mm. joukkoliikenteen käyttäjien kiittämistä, vastuullisen ruoan infopiste, lasten puuhakirjapiste sekä paljon muuta kivaa! Viikonlopun aikana voi osallistua arvontaan, jonka palkintoina jaetaan HSL:n lahjakortteja.

Mukana toteuttamassa ohjelmaa: Ilmastokatu, HSY, Ilmastoinfo, Dixin yritykset ja HSL.
Katso koko ohjelma

Ilmastokadulla (Tikkuraitti-Asematie) ideoidaan ja kokeillaan erilaisia tapoja leikata energiankulutusta ja kasvihuonekaasupäästöjä yhdessä alueen yritysten, asukkaiden ja kiinteistöjen kanssa.

Kauppakeskus Dixissä on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristöasioihin ja energiatehokkuuteen. Dixissä on mm. jalkapallokentän kokoinen, Suomen suurimpiin kuuluva viherkatto ja loistavat julkiset liikenneyhteydet. Dixi on ensimmäinen kauppakeskus- ja toimistohanke Suomessa, jolle on myönnetty arvostettu LEED Platina -ympäristösertifikaatti.

Myös Dixin liikkeistä löytyy innostusta ympäristöasioihin: Esimerkiksi ravintola La Pasteria Italianassa energiatehokkaat, fiksusti sijoitellut keittiökoneet ja led-valaistus pienentävät päästöjä. Tarjolla on aina myös kasvis- ja vegaaniruokaa ja ruokahävikki minimoidaan!

 

Lisätietoja:

  • Ilmastokatu-koordinaattorit Marja Järvenpää, marja.jarvenpaa@vantaa.fi, puh. 043 826 7673 ja Elina Mattero-Meronen, elina.mattero-meronen@hsy.fi, puh. 050 381 5445
  • Dixin markkinointipäällikkö Meri Kajas, meri.kajas@realprojekti.fi, puh. 050 322 5044